Algemene werkwijze


Bos & collega’s is aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches NOBCO.

Algemene voorwaarden

Privacy beleid AVG

Tijdens het gratis kennismakings- / intakegesprek worden de wederzijdse verwachtingen afgestemd. We onderzoeken samen of we voor elkaar iets kunnen betekenen. Heb je een loopbaan- of een coach vraag? We bespreken het persoonlijk op maat gemaakte programmavoorstel. Dan beslis jij of je een vervolg afspraak maakt voor het passende traject. Voordat je start is een door jou getekende offerte de opdrachtbevestiging, zodat de kosten vooraf altijd helder zijn.

De afspraken zijn in de praktijkruimte bij Bos & collega’s in Tienray (Horst aan de Maas). De kennismaking voor loopbaantrajecten in opdracht van bedrijven vinden veelal op werkplek van de kandidaat plaats, daarna in de praktijk van Bos & collega’s.

Voor wie:      

  • Ben je als werknemer of als werkgever op zoek naar een loopbaantraject waarbij een neutrale, enthousiaste, betrokken en professionele loopbaanadviseur gewenst is dan ben je aan het juiste adres.
  • Ben je iemand die eraan toe is om zichzelf verder te ontwikkelen op privé of op werk gebied?
  • Is het tijd om nu écht naar jezelf te kijken en koers te gaan bepalen?
  • Vraag jij je af of dit werk nog de komende jaren genoeg energie oplevert en bij je past, of ben je werkloos en wil je gericht gaan zoeken naar de baan die echt bij je past en energie oplevert.
  • Blijf je piekeren en heb je het idee dat je minder energie hebt?
  • Ben je uit balans door een bepaalde gebeurtenis of ingrijpende verandering?
  • Zoek je als jongere (of als ouder van een puber) naar (neutrale) ondersteuning bij het maken van de studie keuze, maak dan een afspraak.

Herken jij je in bovenstaande tekst of heb je toch een andere vraag, neem dan gerust contact op om vrijblijvend samen hierover te sparren! 

подарок мужчине приколshadowbanned meaningСувенирыфвцщквыюпщщпдуюсщьcatdog.xyzrecom украина