Even voorstellen…

Bos & collega’s is een zelfstandige praktijk voor loopbaanadvies en coaching. 

Voor mij symboliseert de pauwveer in het logo een gevoel van trots. Trots op mijn gezin en op de krachtige manier waarop we nu in het leven staan.
Het pauwveeroog symboliseert het kijken naar jezelf. Zie jezelf.
Maak bewust keuzes door eerst goed naar jezelf te kijken en een pas op de plaats te maken.
 
Met veel enthousiasme, betrokkenheid en plezier heb ik 22 jaar gewerkt in de hulpverlening. Het ondersteunen van mensen met autisme, psychische problematiek, een licht verstandelijke beperking, een verslaving, mensen die dakloos zijn en ook met gezinnen waarbij de ouders een verstandelijke beperking hebben, gaf mij veel voldoening.

Ik heb collega’s gecoacht tijdens intervisie en trainingen gegeven a.h.v. videobeelden. Als video interactie begeleider kun je op een professionele manier vanuit een positieve insteek mensen echt laten kijken naar zichzelf. Deze ontdekkingen beklijven en zorgen voor bewustwording en groei van de persoon.

In 2013 werd ik overvallen door een ingrijpende gebeurtenis. Gedurende 2 jaar heb ik samen met mijn gezin (man, zoon en dochter) met veel vallen en vooral weer opstaan, een zeer intensieve periode positief doorstaan! Hier ben ik heel trots op. Mijn zoon heeft een kanjer ketting van 845 cm waarbij elke kraal voor een behandeling staat in het chemo traject van 2 jaar.

Deze situatie gaf mij het duwtje in de rug om een eigen praktijk te starten waarbij ik de werkervaring in de hulpverlening en de levenservaring bundel. Met mijn professionele beroepsopleiding als Coach Practitioner en daarna de specialisatie tot Loopbaanadviseur weet ik dat ik met mijn gedrevenheid echt iets kan betekenen voor een ander.парадантозлобановский харьков классsex vebcamрозетка сковородкитранспортные перевозки грузовcatdog