Loopbaanadvies

Als loopbaanadviseur kan ik je ondersteunen in het betekenis geven aan je werk en leven. De focus is gericht op je loopbaan. Je hoeft niet te veranderen maar ga je krachten gebruiken.

Het stellen van een loopbaandoel geeft rust, duidelijkheid en focus. Het prikkelt je motivatie. Het is als brandstof voor een auto om vooruit te komen. Het wordt makkelijker om de juiste prioriteiten te stellen en om door te gaan als het even tegen zit. Je weet waarvoor je het doet. Durf te kiezen voor het werk dat ECHT bij je past.

Ik zie dat onze dynamische samenleving steeds meer veranderd en dat de keuzes alleen maar toenemen. Dat vraagt om reflectie en een proactieve rol zodat we onze eigen loopbaan vorm geven. Door maatregelen als het verhogen van de pensioengerechtigde leeftijd, flexibilisering van arbeid en een (mogelijke) versoepeling van het ontslagrecht, worden we uitgedaagd na te denken over onze loopbaan en ons leven.

Vragen als:

  • “Wat maakt dat ik niet vol voor mijn werk taken ga?”
  • “Hoe zorg ik ervoor dat ik wel werk heb maar niet mijn werk ben? ”
  • “Ik ben nog zo jong en wil graag bewust en gefundeerd een keuze maken voordat ik kies voor een nieuwe werkplek/opleiding. Wat zou ik nog meer kunnen? “
  • “Ik ben boven de 50 en ga pas met 67 met pensioen. Hoe kan ik mijn senioriteit inzetten en hoe behoud ik mijn vitaliteit?”
  • “Ik heb mijn baan verloren, ga ik zelfstandig verder of zoek ik weer een baan bij een werkgever?”
  • “Ik zit in een reorganisatie. Kan ik blijven en kan ik me dan weer verbinden aan de organisatie en mijn nieuwe functie, moet ik weg, of kies ik er zelf voor om te gaan?”

Ik geloof dat je leven veel leuker is als je aan het roer van je eigen loopbaan staat en doet wat aansluit bij wat je echt wilt en bij wie je werkelijk bent.

Het is als een APK voor je loopbaan. Waarom niet geregeld de tijd nemen om je loopbaan uitvoerig te checken?

Loopbaan heroriëntatie

Loopbaan PLUS

 копирайтинг сеоproslushkaбез макияжастоматологияслужбы доставки по украинегрузоперевозки работа